Céginformáció

Dr. BERTÉNYI USZODATECHNIKA
KRÜLLAND KÉPVISELET

Székhely, bemutatóterem: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. (Térkép)
Tel: 0620-258-64-20, 0630-9-247-003, 0630-297-90-12,
E-mail: drbertenyi@drbertenyi.hu

1987 óta vagyunk a hazai piacon. Az első években saját tervezésű uszodatechnikai gépeket fejlesztettünk ki, ezek gyártása és forgalmazása ma is a cég fő profilját képezik. Befüggeszthető és aknába telepíthető betétes vízforgatók /B-06/, befüggeszthető /BB-02/, és beépíthető /BB-03/ ellenáramoltatók, ill. masszázsberendezések, valamint utólagosan telepíthető elektromos medencefűtő készülékek /BBE-01/ képezik ma a saját termékek sorát.

Mint cégképviselet /1992 óta/ a német KRÜLLAND cég /alapítva 1936/ különféle formájú könnyűfém- és acélvázas fóliamedencéivel és teljes uszodatechnikai kínálatával szeretnénk az Ön partnere lenni. A Magyar Uszodatechnikai Egyesület tagjai vagyunk 2003 óta.

És mit ajánlunk még? Fóliázott vasbetonmedencéket, régi medencék felújítását fóliaburkolattal, monolit vasbetonmedencéket üvegmozaik burkolattal, mindenfajta medencefedést, köztük fix és eltolható, aluminiumvázas medencelefedéseketkülönféle formában és kivitelben, magas minőségi színvonalat képező Sundance /Kalifornia/ masszázsmedencéket számos méretben, mindenfajta szaunát helyszini felmérés szerint méretregyártva.
Újabb termékeink között kell megemlíteni rendkívül kedvező árfekvésű infrakabinjainkat és egyéb masszázsmedencéinket. De akkor is szivesen látjuk, ha csak ötletre, tanácsra van szüksége. Hívjon fel minket, jöjjön el hozzánk, és nézze meg a helyszinen is, mit kínálunk Önnek, vagy csak beszélgessünk terveiről!

Céginformáció
Új szerver