MedenceFedések

 • Eltolható medencefedések »

  Ennek a medencefedés típusnak a lényege: sínen mozgatható szegmensekből álló, különféle keresztmetszetű aluminium váz, áttetsző, légkamrás szerkezetű polikarbonát, vagy tömör, üvegszerűen átlátszó akril héjalás, különféle ajtómegoldásokkal.

  Előnye: Az ilyen típusú medencefedések hasznosítják a leghatékonyabban a hőt /polikarbonát üvegezésnél télen sem fagy be a medence/. Teljes értékű biztonsági hatás és szennyeződés elleni védelem, a magas használati érték. Egyedi gyártás  minden medencéhez.

  Bővebben...

  Kategória: MedenceFedések
 • Biztonsági medencefedés, medencetakaró »

  A biztonsági medence lefedések célja: kisgyermekek, kisállatok nemkívánt medencébe kerülését megakadályozni.

  Ezek a medencetakarók is egy fóliaszerű /és természetesen anyagában is megfelelő szilárdságú/, a medence peremén túlnyúló fedések, melyeknek el kell viselni min. 50 kg koncentrált terhelést. Ezt a legtöbbször úgy érik el, hogy a fólia lemezét szakaszonként /méterenként/ keresztirányban kimerevítik a medence peremén feltámaszkodó alumínium rudakkal.

  Bővebben...

 • Redőnyös, rolós medencefedések »

  Ebben az esetben is a víz felszínén úszó medencefedésről van szó, amelyet üreges, két végén vízmentesen lezárt, egymásba kapcsolódó PVC lamellák alkotnak. Az így kialakuló pára- és hőszigetelő medenceborítások bizonyos határok között követni képesek a medence formáját.

  A roló mozgatását a medence szélén vagy a vízfelszín alatt elhelyezkedő, motoros mozgatású csévélő tengellyel lehet elvégezni.

  Bővebben...

  Kategória: MedenceFedések | Kulcsszavak:
MedenceFedések Kategória
Új szerver