MedenceFedések

  • Eltolható medencefedések »

    Ennek a medencefedés típusnak a lényege: sínen mozgatható szegmensekből álló, különféle keresztmetszetű aluminium váz, áttetsző, légkamrás szerkezetű polikarbonát, vagy tömör, üvegszerűen átlátszó akril héjalás, különféle ajtómegoldásokkal.

    Előnye: Az ilyen típusú medencefedések hasznosítják a leghatékonyabban a hőt /polikarbonát üvegezésnél télen sem fagy be a medence/. Teljes értékű biztonsági hatás és szennyeződés elleni védelem, a magas használati érték. Egyedi gyártás  minden medencéhez.

    Bővebben...

    Kategória: MedenceFedések
  • Biztonsági medencefedés, medencetakaró »

    Biztonsági medencetakaró A biztonsági medence lefedések célja: kisgyermekek, kisállatok nemkívánt medencébe kerülését megakadályozni.

    Ezek a medencetakarók is egy fóliaszerű /és természetesen anyagában is megfelelő szilárdságú/, a medence peremén túlnyúló fedések, melyeknek el kell viselni min. 50 kg koncentrált terhelést. Ezt a legtöbbször úgy érik el, hogy a fólia lemezét szakaszonként /méterenként/ keresztirányban kimerevítik a medence peremén feltámaszkodó alumínium rudakkal.

    Bővebben...

  • Redőnyös, rolós medencefedések »

    Rolós medencefedés a medencén kívül Ebben az esetben is a víz felszínén úszó medencefedésről van szó, amelyet üreges, két végén vízmentesen lezárt, egymásba kapcsolódó PVC lamellák alkotnak. Az így kialakuló pára- és hőszigetelő medenceborítások bizonyos határok között követni képesek a medence formáját.

    A roló mozgatását a medence szélén vagy a vízfelszín alatt elhelyezkedő, motoros mozgatású csévélő tengellyel lehet elvégezni.

    Bővebben...

    Kategória: MedenceFedések | Kulcsszavak:
MedenceFedések Kategória