term ID:
parent cat ID:
post ID:16855
category_
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Medence Használat és Infraszauna Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Medence Használat és Infraszauna

Hogyan lehet ötvözni az úszómedence használatát egy infraszaunával, vagy bármilyen más szaunával? Nagyon könnyen és egyszerűen. Ha meglátogatunk egy wellness hotelt, vagy szállodát, ahol masszázsmedence, jakuzzi, termálvizes medence, stb. megtalálható, általában találunk egy finn szaunát, vagy infraszauna kabint is. Ugyanis remekül össze lehet ötvözni, illetve párosítani a fürdőzést az infraszauna használatával. Ehhez természetesen nem szükséges szállodába menni, ha magunk is rendelkezünk medencével, illetve szaunával.

Fürdés után Infraszauna

Általában fokozható az infraszauna használata, ha előtte lezuhanyzunk. De miért ne kényeztetnénk úgy magunkat, hogy fürdünk egyet egy jakuzziban, majd szárazra megtörölközünk, és utána beülünk az infrakabinba, vagy finn szaunába? Lazításnak és relaxálásnak kitűnő. Ha nem a finn szaunát, hanem egy infraszauna kabint választ, akkor hatékonyabb eredményeket érhet el a fogyókúra, kalória égetés terén. Nem utolsó szempont az sem, ha nem bírja a nagy forróságot, a nagy meleget, akkor is jobb választás egy infraszauna, mert csaknem fele akkora a bent lévő hő egy finn szaunához képest.

A fenti meglinkelt oldalakon további információkat, leírásokat találhat az infraszaunákról, így konkrétabb képet kaphat az egész működéséről, az infrasugarak pozitív hatásairól. Az oldalakon akár rendelhet, vagy kapcsolatfelvétel után, akár meg is tekintheti, ki is próbálhatja a szaunákat.

Infraszauna Képek – egy kis ízelítő..

Hónunk alá csaptuk az Internetet, és megnéztük, milyen weboldalak vannak még, melyek infraszauna leírásokkal, tudnivalókkal látják el olvasóit. Ezekből is szeretnék adni egy kis ízelítőt:

Kellemes időtöltést az oldalakon. Pihenjen infraszauna kabinban!

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Munkatársainkat

Biztonsági és Szolár nyári medencetakaróval, Medencegépészettel kapcsolatban:

+36-70-648-13-27

Medenceépítéssel, polikarbonát fedéssel és redőnylamellás fedéssel kapcsolatban:

+36-20-258-64-20

Jakuzzival kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Infraszaunával kapcsolatban:

+36-70-648-13-30

Bemutatóterem nyitvatartása

Kedves Látogató!

Ha MEDENCE ÉPÍTÉSSEL vagy JAKUZZIVAL kapcsolatban keresne fel minket személyesen a bemutatótermünkben, kérjük, hogy előtte telefonon egyeztessen kollégáinkkal időpontot. Így könnyen elkerülheti az esetleges várakozást és nekünk is segít ezzel.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 17 óráig

Szombaton: 09 – 12 óráig (telefonos egyeztetés után)

Vasárnap: Zárva

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet küldése

    Menü